Info

Welkom in het centrum van Ommen. De prachtige Hanzestad gelegen aan de Vecht heeft alles voor een lange vakantie, weekendje weg of gewoon een dagje uit. Ben je na een dag wandelen of fietsen in de natuur toe aan een lekker terrasje, dan heeft het centrum van Ommen alles wat je zoekt. Maar ook voor een dagje shoppen is Ommen ideaal. Ons centrum is compact, maar heeft een ruim winkelaanbod waar je alles vindt wat je zoekt. Van Kapper tot kledingzaak en van supermarkt tot speciaalzaak, alles vind u in het hart van Het Vechtdal.

Naast de rijke historie van Ommen, maken vooral de ondernemers onze binnenstad bijzonder. Je vindt hier namelijk landelijke winkelketens, maar ook een grote hoeveelheid winkels die je nergens anders treft. Ook de zorgen de ondernemers er samen met inwoners, het ondernemersfonds en de gemeente voor dat er altijd wat te doen is in Ommen. Koopzondagen, feestdagen en natuurlijk De Ommer Bissingh.

Kortom: Kom struinen in de straten van Ommen en ontdek de gastvrijheid van het hart van Het Vechtdal!

 

Procedure inleveren Ommer Kadobon

Het inleveren van de cadeaubonnen dient als volgt plaats te vinden:

  • De ondernemer levert de bonnen met het bijbehorende declaratieformulier in 2-voud in bij het inleverpunt (Primera of Readshop). Zonder declaratieformulier kunnen ze niet worden ingeleverd! Het inleverpunt is niet aansprakelijk voor eventuele knelpunten die ontstaan.
  • Het inleverpunt telt samen met de ondernemer de bonnen en tekent bij akkoord de 2 declaratieformulieren af: 1 voor de ondernemer en 1 in de envelop.
  • Het inleverpunt noteert de naam van de ondernemer op een verzamellijst en noteert het nummer van de lijst op de envelop.
  • Op de laatste vrijdag van de maand (voor 14.00 uur) brengt het inleverpunt de enveloppen naar Kompanen.
  • Kompanen betaalt de maand erna uit.

 

download hier het declaratieformulier  (in tweevoud uitprinten en inleveren)